"We implementeren direct wat we adviseren"

Corporate story

Producer Jack Westerlaken Geluid & co-producer Edward van Dongen Edit Bas Dickhoff Creative director Nina Troiano

Voor JETZT maakten wij een campagne waarin we een brandmovie en twee verschillende casevideo’s maakten. Ontdek de kracht van de nieuwe generatie met JETZT ! In de brandvideo die wij voor JETZT maakten tonen we hoe zij getalenteerde jonge professionals verbinden met organisaties die écht verschil willen maken. Bij JETZT is het meer dan alleen praten. Het gaat om actie en concrete resultaten in maatschappelijke opgaven.

In deze case video volgen we Iris Koopman, young professional bij JETZT. Iris fungeert als projectleider voor de transformatie van de locatie van een Kinderdagcentrum naar een school. De Heikei bevindt zich op het snijvlak waarbij de vraag is of onderwijs al dan niet mogelijk is. Iris streeft naar een situatie waarin alle kinderen de kans krijgen om onderwijs te volgen.

In deze case video laten we zien hoe young professional Welmer Goudt van JETZT werkt als Projectmanager Opvang Oekraïners in het Gemeente Land van Cuijk. In deze rol zet hij zich in voor niet slechts het huisvesten van Oekraïense vluchtelingen maar ook de weg naar onderwijs, de arbeidsmarkt en ons zorgsysteem te vergemakkelijken.