'Authenticiteit kun je niet maken, wel treffen.'

Hoe vertel je een verhaal over jezelf? Over wie je bent en wat je doet. Dit is precies waar wij met studio New West naar op zoek gaan bij het maken van een film. Authenticiteit kun je niet maken, maar alleen treffen. Door het stellen van de juiste vragen en een nieuwsgierige blik brengt dit ons bij de essentie van een verhaal. Om dit verhaal te vangen gebruiken wij ons favoriete medium: film. Dit doen we met documentaires en corporate story’s. Deze maken we in opdracht voor bedrijven en organisaties. Cultureel of commercieel, maar altijd vanuit een menselijke perspectief.

Edward van Dongen

Combineert concept en techniek in projecten bij Studio New West. Naast videoproducties verdiept hij zich graag in andere toepassingen met beeld zoals videoprojecties, 360 graden en Interactieve video. Hij is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en is hiermee de persoon voor creative storytelling.

edward@studionewwest.nl
+31 (0)6 46 41 61 06

Jack Westerlaken

Kan door zijn interesse in menselijk gedrag elk verhaal een intrinsieke wending geven en herkenning oproepen. Van een videocampagne over een kaasmaker op de boerderij tot een documentaire over Nederlands beste drone piloot, Jack geeft ze een stem. Een plek in de wereld.

jack@studionewwest.nl
+31 (0)6 11 52 59 67

Nandi Rieks

Ze studeert twee studies tegelijkertijd. Psychologie op de Universiteit en Audiovisueel aan de Willem de Kooning Academie. Ze duikt bij ons in de research en productie.

Bas Dickhoff

Heeft oog voor het mooiste plaatje. Bas is bezig met zijn afstudeerfilm en actief binnen het team van New West. Hij kan overweg met elke camera en brengt met zijn motion graphics skills iedere edit tot een hoger niveau.

Vierhavenstudio

We beschikken over een eigen foto/filmstudio die we niet alleen gebruiken voor eigen producties maar ook beschikbaar stellen voor andere makers. Eind 2021 bouwde we samen met Henk-Jelle de Groot (sounddesigner) en Yorick Leusink (cinematographer) de Vierhavenstudio. Bekijk de website voor meer info: www.vierhavenstudio.nl

''We combineren techniek met inhoud en gaan op zoek naar de menselijke kant.''

studio New West
van Helmontstraat 23
3029 AA Rotterdam

info@studionewwest.nl
Jack: +31 (0)6 11 52 59 67
Edward: +31 (0)6 46 41 61 06