'Authenticiteit kun je niet maken, wel treffen.'

Hoe vertel je een verhaal over jezelf? Over wie je bent en wat je doet. Dit is precies waar wij met studio New West naar op zoek gaan bij het maken van een film. Authenticiteit kun je niet maken, maar alleen treffen. Door het stellen van de juiste vragen en een nieuwsgierige blik brengt dit ons bij de essentie van een verhaal. Om dit verhaal te vangen gebruiken wij ons favoriete medium: film. Dit doen we met documentaires en corporate story’s. Deze maken we in opdracht voor bedrijven en organisaties. Cultureel of commercieel, maar altijd vanuit een menselijk perspectief.

Edward van Dongen

Combineert concept en techniek in projecten bij Studio New West. Naast videoproducties verdiept hij zich graag in andere toepassingen met beeld zoals videoprojecties, 360 graden en Interactieve video. Hij is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en is hiermee de persoon voor creative storytelling.

edward@studionewwest.nl
+31 (0)6 46 41 61 06

Jack Westerlaken

Kan door zijn interesse in menselijk gedrag in elk verhaal een gevoel van herkenning oproepen; of het nu gaat om een videocampagne voor een kaasmaker of een lange film over oorlogsvluchtelingen. Jack geeft zijn karakters een stem, een plek in de wereld en probeert ze, ongeacht hun achtergrond en afkomst, dicht bij de kijker te brengen.

jack@studionewwest.nl
+31 (0)6 11 52 59 67

Nina Troiano

Vanuit haar studie Creative Business werkt Nina binnen de studio. Ze zorgt dat de producties in goede banen lopen. Daarnaast voert ze onderzoek uit en voorziet ze het team van scherpe inzichten.

Bas Dickhoff

Heeft oog voor het mooiste plaatje. Hij kan overweg met elke camera en tilt met zijn motion graphics skills iedere edit tot een hoger niveau.

Lennon Monteiro

Hij is de man van de socials en een meester in het bedenken en opbouwen van creatieve sets. Vanuit de Willem de Kooning Academie zal Lennon met zijn frisse ideeën een aanvulling zijn aan het team van New West.

''We combineren techniek met inhoud en gaan op zoek naar de menselijke kant.''

Vierhavenstudio

We beschikken over een eigen foto/filmstudio die we niet alleen gebruiken voor eigen producties maar ook beschikbaar stellen voor andere makers. Eind 2021 bouwde we samen met Henk-Jelle de Groot (sounddesigner) en Yorick Leusink (cinematographer) de Vierhavenstudio. Bekijk de website voor meer info: www.vierhavenstudio.nl

studio New West
van Helmontstraat 23
3029 AA Rotterdam

info@studionewwest.nl
Jack: +31 (0)6 11 52 59 67
Edward: +31 (0)6 46 41 61 06