'Authenticiteit kun je niet maken, wel treffen.'

Hoe vertel je een verhaal over jezelf? Over wie je bent en wat je doet. Dit is precies waar wij met studio New West naar op zoek gaan bij het maken van een film. Authenticiteit kun je niet maken, maar alleen treffen. Door het stellen van de juiste vragen en een nieuwsgierige blik brengt dit ons bij de essentie van een verhaal. Om dit verhaal te vangen gebruiken wij ons favoriete medium: film. Dit doen we met documentaires en corporate story’s. Deze maken we in opdracht voor bedrijven en organisaties. Cultureel of commercieel, maar altijd vanuit een menselijk perspectief.

Edward van Dongen

Edward is de managing director binnen het team van studio New West. Hij combineert concept en techniek in projecten bij studio New West. Met zijn scherpe organisatorische oog zorgt hij dat alle processen soepel verlopen. Daarnaast is hij de technische specialist. Hij is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en dit zet hij op een strategische manier in tijdens de producties.

edward@studionewwest.nl
+31 (0)6 46 41 61 06

Jack Westerlaken

Jack is de creative director binnen het team van studio New West. Op set stapt hij in de rol van de regisseur en komen zijn ideeën tot leven. Hij kan door zijn interesse in het menselijk gedrag in elk verhaal een gevoel van herkenning oproepen; of het nu gaat om een videocampagne voor een kaasmaker of een documentaire over oorlogsvluchtelingen. Jack geeft zijn karakters een stem, een plek in de wereld en probeert ze, ongeacht hun achtergrond en afkomst, dicht bij de kijker te brengen.

jack@studionewwest.nl
+31 (0)6 11 52 59 67

Nina Troiano

Vanuit haar studie Creative Business werkt Nina binnen de studio. Ze zorgt dat de producties in goede banen lopen. Daarnaast voert ze onderzoek uit en voorziet ze het team van scherpe inzichten.

Bas Dickhoff

Heeft oog voor het mooiste plaatje. Hij kan overweg met elke camera en tilt met zijn motion graphics skills iedere edit tot een hoger niveau.

Lennon Monteiro

Hij is een meester in het bedenken en bouwen van creatieve sets. Daarnaast is Lennon onze man van de socials en legt alles vast achter de schermen. Met zijn Braziliaanse charme stelt hij iedereen op zijn gemak.

''We combineren techniek met inhoud en gaan op zoek naar de menselijke kant.''

Vierhavenstudio

We beschikken over een eigen foto/filmstudio die we niet alleen gebruiken voor eigen producties maar ook beschikbaar stellen voor andere makers. Eind 2021 bouwde we samen met Henk-Jelle de Groot (sounddesigner) en Yorick Leusink (cinematographer) de Vierhavenstudio. Bekijk de website voor meer info: www.vierhavenstudio.nl

studio New West
van Helmontstraat 23
3029 AA Rotterdam

info@studionewwest.nl
Jack: +31 (0)6 11 52 59 67
Edward: +31 (0)6 46 41 61 06