Edward van Dongen
Jack Westerlaken

Studio New West wordt gevormd door de twee filmmakers Edward van Dongen en Jack Westerlaken. Ze vertellen verhalen met hun favoriete medium: film.
Het vertellen van een verhaal begint voor studio New West door een nieuwsgierige blik en het stellen van de juiste vragen. Hun werk varieert van documentaires tot corporate stories. Cultureel of commercieel, maar altijd verteld vanuit een menselijk perspectief.

Edward van Dongen

Combineert concept en techniek in projecten bij Studio New West. Naast videoproducties verdiept hij zich graag in andere toepassingen met beeld zoals videoprojecties, 360 graden en Interactieve video. Hij is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en is hiermee de persoon voor creative storytelling.

edward@studionewwest.nl
+31 (0)6 46 41 61 06

Jack Westerlaken

Kan door zijn interesse in menselijk gedrag elk verhaal een intrinsieke wending geven en herkenning oproepen. Van een videocampagne over een kaasmaker op de boerderij tot een documentaire over Nederlands beste drone piloot, Jack geeft ze een stem. Een plek in de wereld.

jack@studionewwest.nl
+31 (0)6 11 52 59 67

‘We combineren techniek met inhoud en gaan op zoek naar de menselijke kant.’

Bas Dickhoff

Heeft oog voor het mooiste plaatje. Bas is derdejaars student aan de Willem de Kooning Academie. Hij kan overweg met elke camera en brengt met zijn motion graphics skills iedere edit tot een hoger niveau.

studio New West
van Helmontstraat 23
3029 AA Rotterdam

info@studionewwest.nl
Jack: +31 (0)6 11 52 59 67
Edward: +31 (0)6 46 41 61 06